Digitale Sporthal

Sportboulevard Hardenberg is een nieuwe digitale sporthal rijker. En wat voor een! Volledig uitgerust met oplossingen voor een moderne sportbeleving. AllSportSystems leverde een 7 m2 Led Scorebord en referee-controller centraal aangesloten op 3 Touchscreens waarop de MotionView videoanalyse software draait. Dit is weer verbonden aan drie Axis camera’s waarmee opnamen van de sportevents gemaakt kunnen worden. Nijha leverde de Digimo installatie zodat de toestellen volledig automatisch uit de plafonds of wanden beschikbaar gesteld kunnen worden of opgeborgen.

Druk op de knop is genoeg

Een simpele druk op de digitale knop is voldoende. De Touchscreens geleverd door AllSportSystems worden hiervoor gebruikt. Daarnaast is er per zaaldeel een mobiele oplossing. Een verrijdbare unit met Microsoft Surface Pro, MotionView software en een Hi-Speed camera van The Imaging Source completeren de unit. Hiermee kan de bewegingsanalyse van een individuele technische oefening worden uitgevoerd. Webcasting vanuit de sporthal is de laatste nieuwe digitale tool. Daarmee heeft Hardenberg een prachtig instrument voor videoanalyse in de Sporthal en voor instructie.

 

Digitale sporthal