Het programma op woensdag 2 december in Gorinchem was dit jaar veelzijdig en vol entertainment. Mede ook vanwege de uitbreiding met sporten als, hockey, korfbal en tennis.
Zo was er een amuserend en informerend programma van de KNVB met haar partners, waren er tennisdemonstraties met o.a. Martin Verkerk en Raemon Sluiter en organiseerde het KNKV een korfbalclinic. Tevens werd het officiële hockeyveld van de Olympische Spelen 2016 neergelegd waardoor men kan netwerken in geheel Olympische sferen. Kortom een goede ambiance om AllSportSystems Europe te introduceren. Zoal de naam al aangeeft richten wij ons op alle sporten en dat hebben we gemerkt. Vanuit verschillende disciplines was er belangstelling voor MotionView in combinatie met camera’s. Gelukkig hadden we de voorbeeldfilmpjes paraat.
boothsporttradefair